Handgemaakte MA-KE Clutches!

Een ‘clutch’.. wie heeft het niet in haar garderobe?! Onmisbaar voor elke vrouw, die houdt van stijl! Een elegant en verleidelijk handtasje dat kortweg clutch heet,

Speciaal voor het MA-KE modelabel zijn er zes prachtige clutches gemaakt. Allemaal met een uniek ontwerp en handgemaakt. Technieken zoals Randa (Marokkaanse knoop) en Oya (Turkse haaktechniek) zijn hiervoor gebruikt. De zes clutches zijn de eerste producten die het modelabel presenteert. Mis deze primeur dus niet en kom kijken bij de kick off van ARK Parade tijdens de Dag van het Park!

Dag van het Park Kanaleneiland vindt plaats op zondag 3 juni van 13.00 tot 16.00 uur op de groenstrook langs het Amsterdam Rijnkanaal ter hoogte van de Azielaan. Bekijk de flyer: Flyer Dag van het Park Kanaleneiland – Opening ARKzone zo 3 juni

Deze serie clutches zijn het eerste resultaat van het traject ‘van ambacht naar couture’ dat MA-KE begin dit jaar is ingegaan. Traditionele textiele ambachten uit Turkije en Marokko worden onderzocht en doorgegeven aan de volgende generatie door middel van workshops, exposities, uitgaves en proefproducten zoals deze clutches. In deze speciaal door MA-KE vrouwen ontworpen clutches krijgen de oude ambachten oya en randa een nieuwe toepassing. Resultaat is een unieke combinatie van hip en traditioneel.