MA-KE is even met vakantie

Wij gaan even vakantie vieren (geen cursussen, geen workshops, geen open ateliers), maar niet getreurd, in september zijn we er weer! Of eigenlijk in augustus al, maar dan alleen voor alle kinderen in de wijk Kanaleneiland, we doen mee aan het ‘Zomer op Kanaleiland’ programma met een drietal leuke modeworkshops op de woensdagen. Maar jullie (meiden en vrouwen vanaf 13 jaar) zijn super welkom in de 1e week van september tijdens het Open Atelier op maandagavond van 18.00-21.00 uur! OF geef je in september op voor voor 1 van de cursussen, zie hier alle info erover. De cursussen starten in oktober, online inschrijving kan pas vanaf begin september.

Omdat we jullie niet zonder iets willen achterlaten hier een super leuke manier om je zomerse sandalen op te leuken: watch?v=ltqdX-1Doeg&feature=player_embedded