Inschrijven MA-KE naaicursus (okt-dec)


Nog heeeel even geduld…

Vanaf dinsdag 11 september kun je je via dit inschrijfmenu inschrijven voor de MA-KE naaicursus van het nieuwe MA-KE seizoen 2012/2013! De lessen starten in de 1e week van oktober en eindigen half december.


Wat leer en doe ik tijdens een MA-KE naaicursus
?

In 10 lessen van 2 uur leer je vanaf de basis kleding maken en ontwikkel je een eigen kijk op mode. In de cursussen komen zowel naai- als creatieve ontwerptechnieken aan bod. Je leert de basis,  zoals hoe werkt een naaimachine? Welke steken gebruik ik voor welke stof? Hoe maak ik een knoopsgat of hoe zet ik een rits in een rokje? Maar ook welke stof, lengte en kleur kies ik voor het maken van bijvoorbeeld een rok? Wat is een patroon en hoe leg ik die op stof? Je gaat afhankelijk van je niveau direct aan de slag met het maken van een kussensloop, make-up tasje, jurk, tuniek of rok.

Wanneer kan ik meedoen?

  • donderdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur
    OF
  • woensdagavond van 19.00 tot 21.00 uur

Voor de MA-KE naaicursussen geldt:

Locatie: Auriollaan 50
Frequentie: 10 x 2 uur per cursusblok
Kosten: 60 euro of 30 euro voor U-pas houders (op vertoon pas), scholieren en studenten.
Materialen: materialen, zoals stof en fournituren moeten door de cursist zelf worden aangeschaft. Cursisten ontvangen voor de start van de cursus een materialenlijst.
Aantal cursisten: Er is plek voor max. 7 meiden/vrouwen per cursus.
Cursusblokken: Bij MA-KE zijn er 3 cursusblokken in 1 jaar: blok A: okt – dec, blok B: jan-mrt, blok C: april-juni)
Vakanties: Tijdens de schoolvakanties is er geen les
Betalen: In les 1 betaal je het totaalbedrag contant of je geeft in het inschrijfmenu aan dat je wilt betalen via een 1-malige machtiging.
Leeftijd: meiden en vrouwen vanaf 13 jaar